keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Roinaa nurkissa


Meidän mummola muuttaa. Sen myötä meille muutti vanhoja legoja, kirjoja ja muuta sälää melkoinen määrä. Kaikki läpi käytynä, hyllyihin ja huoneisiin ahdettuna, voi taas huokasta. Onneksi vuosi sitten tuli vauva, ja siivosin meiltä aiemmin säkkitolkulla tavaraa roskiin ja kierrätykseen. Sen jälkeen sama on jatkunut. Meillä ei hamstrata, turhat pois. Toimii tosin minulla vähän paremmin kuin miehellä. Niin on taas pussillinen vauvanvaatetta omaan varastoon (kyllä, ajattelen ”että jos”) ja vähän isompi pussillinen pienelle serkulle, joka syntyi vajaa kuukausi sitten. Näemme ensimmäisen kerran ylihuomenna. Hauskaa.

Kirppispöytää pidin ekan kerran ikinä jokin aika sitten. Huimasti en rikastunut mutta yli puolet sain rahasta takaisin. Sen myötä löytyi laatikosta vanha joululahjalintukynttilä, jota olen haalinut. Nyt se muutti lyhtyyn parvekkeelle ja voin luvata, että jouluun mennessä se on viimeistään lentänyt muuttolintujen mukana. Hauska kaveri lasisessa pöntössään, mutta hei, suokoon valonsa meille ja that's it!


Tomaattia pukkaa partsilta pikkupakkasista huolimatta...


Nyt on monet kaverit syksyä kohden saaneet tai ovat saamassa vauvoja. Olen kutonut kaikille jotakin. Ai, eikö oman vauvan kanssa ehdi? Kyllä meillä vaan. Muille ja omalle. Ei ole sylitakiainen, kuin väsyneenä ja nälkäisenä, ja näihin tarpeisiin vastaamistahan ovat päivät jotka sujuvat oikein mainiosti, ovat sujuneet kohta 11 kuukautta! Olen pitänyt tärkeänä että lapsi oppii myös leikkimään itsekseen, ja nimenomaan oivaltamaan ja oppimaan sen myötä, etten minä tai joku muu ole heti tarjoamassa ratkaisuja asioihin. Toki niitä helmakausia on ja tulee varmaan vielä olemaankin, mutta en ole kyllä meidän pienen kohdalla niitä kokenut kovin vahvoiksi. Believe me, kyllä meillä tarjotaan syliäkin!
Junasukka on maailman paras vauvansukka

Omia kirppislöytöjä; kiva nuppipalapeli numeroiden opettelun merkeissä tulevaisuudessa

Kotikulman äidit kirppistelee ahkerasti somessa; minäkin sain tytölle ihanat talvikengät hyvin halvalla. Menee hetken. Ai että kun tyttö vihaa kenkiä jaloissaan! (Siis kaikkia kenkiä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti